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Oswaldo Ochoa-Yepes
Oswaldo Ochoa-Yepes
Dr. OSWALDO J. OCHOA YEPESLaboratorio de Polímeros y Materiales Compuestos.  Depto de Fisica-FCEyN-UBA.  PAB I Ciudad Univ 1428 Bs As. Arg.   Tel: 5285-7511 (int 57511) CIDCA Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. UNLP.
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Título
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Año
Active and smart biodegradable packaging based on starch and natural extracts
C Medina-Jaramillo, O Ochoa-Yepes, C Bernal, L Famá
Carbohydrate polymers 176, 187-194, 2017
2962017
Influence of process (extrusion/thermo-compression, casting) and lentil protein content on physicochemical properties of starch films
O Ochoa-Yepes, L Di Giogio, S Goyanes, A Mauri, L Famá
Carbohydrate polymers 208, 221-231, 2019
1042019
Influence of extrusion process conditions on starch film morphology
P González-Seligra, L Guz, O Ochoa-Yepes, S Goyanes, L Famá
Lwt 84, 520-528, 2017
922017
Effect of yerba mate extract on the performance of starch films obtained by extrusion and compression molding as active and smart packaging
RL Ceballos, O Ochoa-Yepes, S Goyanes, C Bernal, L Famá
Carbohydrate polymers 244, 116495, 2020
702020
Biodegradable and edible starch composites with fiber‐rich lentil flour to use as food packaging
O Ochoa‐Yepes, C Medina‐Jaramillo, L Guz, L Famá
Starch‐Stärke 70 (7-8), 1700222, 2018
452018
Effect of Wheat and Oat Bran on the Physicochemical Properties of Edible Starch‐Based Films Obtained by Extrusion for Food Packaging Applications
O Ochoa‐Yepes, RL Ceballos, L Famá
Starch‐Stärke 75 (1-2), 2200087, 2023
62023
Influence of Different Commercial Modified Cassava Starches on the Physicochemical Properties of Thermoplastic Edible Films Obtained by Flat‐die Extrusion
L Guz, P González‐Seligra, O Ochoa‐Yepes, S Estevez‐Areco, L Famá, ...
Starch‐Stärke 73 (3-4), 2000167, 2021
62021
Alternativas a los Plásticos Convencionales: las dos caras de los plásticos verdes
LI Riba, OJ Ochoa Yepes, E Darío Díaz, SN Goyanes
Academia Nacional de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales, 2020
22020
Starch nanocomposite films for food packaging
OO Yepes, L Guz, SE Areco, R Candal, S Goyanes, L Famá
Nanotechnology Applications in the Food Industry, 107-139, 2018
12018
Viabilidad industrial y aplicaciones para la industria alimentaria de nanomateriales procesados mediante técnicas electrohidrodinámicas
L Di Giorgio, OJ Ochoa Yepes, SN Goyanes, AN Mauri
Universidad Nacional de Quilmes. Departamento de Ciencia y Tecnología, 2021
2021
Oswaldo Ochoa Yepes, Lucas Guz, Santiago Estevez Areco, Roberto
SG Candal, L Famá
Nanotechnology Applications in the Food Industry, 2018
2018
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–11