Seguir
JOSE MANUEL PRIETO
JOSE MANUEL PRIETO
docente universitario
Dirección de correo verificada de unaj.edu.pe
Título
Citado por
Citado por
Año
Study of the puffing process of amaranth seeds by dielectric spectroscopy
M Castro-Giráldez, PJ Fito, JM Prieto, A Andrés, P Fito
Journal of food engineering 110 (2), 298-304, 2012
332012
Feasibility of using spectral profiles for modeling water activity in five varieties of white quinoa grains
W Castro, JM Prieto, R Guerra, T Chuquizuta, WT Medina, ...
Journal of Food Engineering 238, 95-102, 2018
152018
Cooking quality, color, and texture profile analysis of a quinoa and lentil pasta
EV Huamán, VP Hurtado, JM Prieto, EM Pinto
Ciência e Agrotecnologia 48, e015623, 2024
12024
EFECTO DE LA RELACIÓN DE AGUA Y TIEMPO DE PROCESO TÉRMICO SOBRE EL VOLUMEN DE EXPANSIÓN Y ATRIBUTOS SENSORIALES DE Chenopodium quinoa Willd.
TA Vizcarra, GT Rodríguez, DR Huallpartupa, JM Prieto
Ciencia & Desarrollo, 29-35, 2015
12015
Estudio del proceso de expansión de semillas de amaranto mediante espectros dieléctricos
JM Prieto
Universidad Politécnica de Valencia, 2010
12010
Análise de qualidade de cozimento, cor e perfil de textura de uma pasta de quinoa e lentilha
EV Huamán, VP Hurtado, JM Prieto, EM Pinto
Ciência e Agrotecnologia 48, e015623, 2024
2024
Discrimination of foreign bodies in quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) grains using convolutional neural networks with a transfer learning approach
H Avila-George, M De-la-Torre, J Sánchez-Garcés, JJC Quispe, JM Prieto, ...
PeerJ 11, e14808, 2023
2023
Baixar al moro. L'inspector. Lisístrata
A Andrés, C González, H Font, M Espinosa, V Morató, B Casi, H Milà, ...
2001
STUDY OF THE KINETICS OF DRYING OF OCA (OXALIS TUBEROSA MOL) AT LOW TEMPERATURES ASSISTED POWER ULTRASOUNDS
WT medina Espinoza, JM Prieto, RS Guerra
Book of, 166, 0
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–9