Factors Influencing Loyalty to Health Food Brands: An Analysis from the Value Perceived by the Peruvian Consumer EE García-Salirrosas, DY Millones-Liza, JA Esponda-Pérez, ... Sustainability 14 (17), 10529, 2022 | 19 | 2022 |
Green Transformational Leadership, GHRM, and Proenvironmental Behavior: An Effectual Drive to Environmental Performances of Small-and Medium-Sized Enterprises JAE Perez, F Ejaz, S Ejaz Sustainability 15 (5), 4537, 2023 | 10 | 2023 |
The future of Tamaulipas msmes after COVID-19: Intention to adopt inbound marketing tools J Müller-Pérez, VS Garza-Muñiz, Á Acevedo-Duque, EE García-Salirrosas, ... Sustainability 14 (19), 12714, 2022 | 8 | 2022 |
Trust in E-Commerce and Its Impact on the Purchase Intention of Consumers in MSME Stores in Chiapas-Mexico EE García-Salirrosas, RF Rondon-Eusebio, JA Esponda-Pérez Proceedings of the 2022 6th International Conference on E-Education, E …, 2022 | 5 | 2022 |
Application of Virtual Reality in Education GA Moutsinas, JA Esponda-Pérez, B Senapati, S Sanyal, I Patra, ... Computer Science On-line Conference, 319-326, 2023 | 3 | 2023 |
Prácticas alimentarias en Ocozocoautla de Espinosa, Chiapas: análisis social y cultural de los Zoques JA Esponda-Pérez, SM Galindo Ramírez Revista de Investigación e Innovación Agropecuaria y de Recursos Naturales …, 2023 | 2 | 2023 |
Denominación de origen del mango ataulfo VM Velázquez Durán, JG Torres Salcido Universidad Nacional Autónoma de México. Centro de Investigaciones sobre …, 2019 | 2 | 2019 |
Utilización de productos con denominación de origen del sur sureste de México M Coronel Rodríguez, O Gómez Curiel | 2 | 2018 |
E-books vs. paper books: comparison of children’s reading comprehension and Behavior JAE Pérez, REZ Gordillo, JMM Figueroa Ciencia Latina Revista Científica Multidisciplinar 7 (1), 9010-9033, 2023 | 1 | 2023 |
Factors Influencing Loyalty to Health Food Brands: An Analysis from the Value Perceived by the Peruvian Consumer E Emperatriz Garcia-Salirrosas, D Yudet Millones-Liza, ... SUSTAINABILITY 14 (17), 2022 | 1 | 2022 |
Alimentación y costumbres zoques de los municipios de Berriozábal, Tuxtla Gutiérrez, San Fernando y Ocozocoautla AL Caballero Chanona, JA Esponda Pérez, G Vela Gutiérrez Universidad de Ciencias y Artes de Chiapas, 2022 | 1 | 2022 |
Documentación del proceso de elaboración artesanal, de una bebida Zoque denominada Curadito ADR Sanchez Sarmiento Universidad de Ciencias y Artes de Chiapas, 2022 | 1 | 2022 |
RISK PROPENSITY IN DECISION MAKING IN SMALL BUSINESSES IN TIMES OF PANDEMIC. A LOOK AT DEVELOPING COUNTRIES L Gómez-bayona, EE García-Salirrosas, GA Moreno-López, JAE Pérez, ... International Journal of Entrepreneurship 25, 1-7, 2021 | 1 | 2021 |
Elaboración de tres salsas frutales a base de piloncillo J Rivera Morales, JN Torres Liévano | 1 | 2018 |
Data Analytics in System Engineering: Proceedings of 7th Computational Methods in Systems and Software 2023, Vol. 4 R Silhavy Springer Nature, 2024 | | 2024 |
Aculturación dietética: Explorando el impacto de las creencias culturales en los hábitos alimentarios a través de una revisión sistemática JAE Pérez, LA Rateike, SMG Ramirez International Journal of Professional Business Review: Int. J. Prof. Bus …, 2024 | | 2024 |
Aspectos socioculturales de la gastronomía y costumbres de Chiapa de Corzo JA Esponda Pérez, DS Toledo Espinosa, KP Aguilar Espinosa, ... Facultad de Ciencias de la Nutrición y Alimentos, 2024 | | 2024 |
Extent of Teachers Organizational Commitment Among University School Teachers JAE Pérez, JMM Figueroa, KCM Cortés, R Loa, MS Bacolod Kurdish Studies 12 (1), 2368-2380, 2024 | | 2024 |
Saberes sustentables y adversidades de la panadería artesanal SM Galindo Ramirez, JA Esponda Perez, RM Hernández García Facultad de Ciencias de la Nutrición y Alimentos, 2024 | | 2024 |
Pérdidas de las raíces gastronómicas de Chapultenango: Resultado de la erupción del volcán Chichonal EL Díaz Gómez Universidad de Ciencias y Artes de Chiapas, 2023 | | 2023 |